Gyakran ismételt kérdések

Hogyan fizethetem ki a megrendelésem?

Jelenleg az alábbi fizetési módok közül választhatsz a rendelése leadása előtt a pénztárban: 

– Utánvétes vásárlás 
Amennyiben az utánvétes vásárlást választod, úgy a termékek vételárát, és a szállítási díjat átvételkor, a futárnak kell kiegyenlítened. Utánvétes vásárlás esetén munkanapokon 14 óráig leadott rendelését a következő munkanapon, a pénteken 14 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendelését pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki.

– Fizetés bankkártyával, PayPal azonnali jóváírás
Ennél a lehetőségnél rendszerünk a PayPal oldalára irányít át, ahol, ha van már PayPal regisztrációd, egy egyszerű belépéssel, ha még nincs, kártyadataid kitöltésével fizetheted ki megrendelésed.
Ezt a tranzakciót rendszerünk azonnal jóváírja, és ha hétköznap 8.00-16.00 óra között történik a megrendelés, kollégáink azonnal neki is kezdenek csomagod összeállításának.
Ez a módszer a leggyorsabb és egyben a legbiztonságosabb, adataid harmadik fél kezébe nem kerülnek.

– Fizetés előreutalással
Rendelésed összegét előreutalással is kiegyenlítheted. Ennél az opciónál nincs más dolgod, mint a rendelés végösszegét átutalni bankszámlaszámunkra, mely a következő:

Unicredit Bank
Herbadoctor Kft.
10918001-00000037-36400003

Fontos, hogy a közleménybe (ha nem arról a névről történik az utalás, mint amelyről a megrendelés) írd be a megrendeléskor feltüntett nevet, vagy cégnevet, az azonosítás megkönnyítése céljából. Az összeg beérkezéséről e-mailben értesítünk, és ezután látunk hozzá a csomagod összeállításához.

Mikor kapom meg a csomagomat?

Amennyiben hétköznap 14:00 óráig véglegesíted rendelésed, csomagod a következő munkanapon megkapod. Amennyiben hétköznap 14:01 után adod le rendelésed, csomagod csak a következő munkanapon tudjuk útnak indítani a futárszolgálat depójába. Innen a következő munkanap folyamán kézbesítik. Tehát ha pl. csütörtökön 16:35-kor adod le rendelésed, csomagod pénteken reggel inditjuk útnak a futárszolgálat depójába. Hétvégén nincs kiszállítás, ezért a megrendelt termékek a következő hét hétfőn érnek célba.
Amennyiben az előreutalást választod, csomagod a sikeres tranzakció után tudjuk csak útnak indítani. Az utalás átlagos átfutási ideje hétköznaponként 4 óra, tehát ha másnapra szeretnéd, hogy megérkezzenek termékeid, akkor érdemes délelőtt 10 előtt elutalni nekünk megrendelésed végösszegét.

Mi az, hogy 100% pénzvisszavizetési garancia?

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy a termékeinkkel elégedett leszel és segítségükkel egészségesebb életet élhetsz, hogy mindegyikre 100%-os, pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.* Csak küld vissza a rendelésétől számított 30 napon belül a termék maradványait (legalább 50%-ot), a megrendelésazonosítót vagy az email címed, amiről a rendelést leadtad, a számlaszámot, ahova visszautalhatjuk a pénzed, és a teljes vételárat megtérítjük.

(A VISSZAKÜLDÉS postaköltségét NEM.)

A kockázatot tehát teljesen átvállaljuk, így nyugodt szívvel és gondtalanul élvezheted a kizárólag természetes összetevőjű kozmetikumaink, balzsamaink jótékony hatását.

Számviteli okok miatt fontos:

– Abban az esetben, ha csomagot veszel (pl. téli frissítő csomag), akkor a garanciát csak a teljes csomagra tudod érvényesíteni, tehát a benne lévő termékekre egyesével nem, tekintettel arra, hogy a számlán is egy tételként szerepel a csomag.

*Pénzvisszafizetési garanciát csak azokra a termékekre vállalunk, melyeket közvetlenül a webshopunkban vásároltál. Amennyiben máshol jutottál (viszonteladók, bioboltok) a termékeinkhez, úgy a garanciát nem érvényesítheted.

Mennyibe kerül a szállítás? Hogyan történik?

0-12000 Ft. közötti vásárlás esetén: 1360 Ft.
12.000 Ft. feletti vásárlás esetén: 0 Ft.