Rácz Éva

Szeretettel Üdvözlöm Önt!

Ha erre az oldalra bukkant, akkor az azt jelenti, hogy fontos Önnek az egészsége és nyitott a természetes megoldások iránt!

Rácz Éva vagyok, agrármérnök, természetgyógyász, fitoterapeuta (gyógynövényszakértő), a Balzsamok Mestere.

Kutatómunkám során az egészség visszaszerzésével és megőrzésével kapcsolatos új  megoldások után kutatok. Szenvedélyem a természet, és a benne található kincsek, gyógynövények, virágok, ásványok, valamint ezek hatóanyagaiból új termékek kifejlesztése.

Célom, hogy az általam kifejlesztett  gyógynövényes kozmetikumokkal embertársaimon segítsek. Természetgyógyászati tevékenységem során betegeim arról számoltak be, hogy a különböző egészségügyi problémákra használt balzsamok, gyógyszertári krémek sok esetben nem hozták meg számukra a kívánt javulást, valamint számos esetben mellékhatások is jelentkeztek.

Ezen betegeknek kezdődő ízületi betegségeik voltak, sportsérülések, rándulások, makacs bőrproblémák, de volt olyan is akinek már régóta fennálló mozgásszervi problémája volt, vagy nehezen mozgott, fájt a dereka, térde, nem tudott felmenni a lépcsőn. Volt olyan is, aki a szülein, nagyszülein szeretett volna segíteni, akik már nehezen mozogtak, és már mindennapi teendőik elvégzését is megnehezítette a fájdalom, reuma, artritis vagy isiász. Hetente találkoztam olyan beteggel is, akinek visszér problémája volt. Ennek hatására döntöttem úgy, hogy balzsamok fejlesztésével kezdek foglalkozni.

Új hatóanyagokkal kezdtem el kísérletezni, figyelembe véve a legújabb nemzetközi kutatásokat, valamint különböző ősi gyógymódokat, a magyar népgyógyászati, kínai és ayurvedikus gyógyászat szakirodalmát is. Rájöttem arra, hogy egy bizonyos gyógynövény és ásványi anyag kombináció jótékony hatással lehet a testi problémákra. Ekkor születtek meg a HerbaDoctor termékek, amelyekbe már ezt a speciális hatóanyag kombinációt tettem bele. Termékeim különlegessége még, hogy megtalálhatóak bennük a gyógynövények mellett több nemes ásvány kolloid formája is. Ez megkülönböztet minket minden más balzsamtól, amely kereskedelmi forgalomban megtalálható. A HerbaDoctor gyógynövényes natúrkozmetikumai 100 %-ban természetesek, nem tartalmaznak tartósítószert, mesterséges illatanyagot, színezéket, mellékhatás mentes megoldást nyújthatnak ízületi problémákra, visszérre, bőrproblémákra, álmatlanságra. Válogatott, főként hazai gyűjtésű gyógynövényekből, különleges hatóanyagokból, növényi esszenciákból, nemes ásványi anyagokból, legfőképpen 24 karátos arany kolloid formájából állnak.

A termékfejlesztések mellett napi szinten is segítem a hozzám forduló pácienseimet ingyenes tanácsadással. A Hatos Csatornán rendszeresen tartok egészségügyi tanácsadást.

Ma már több ezer ember használja a balzsamjaimat. Folyamatosan a legkülönbözőbb pozitív változásokról számolnak be a felhasználóink. Szeretetteljes hálájukat bizonyítja az is, hogy  2014-ben a közönségszavazatok alapján az Év Természetgyógyásza címet is sikerült kiérdemelnem. Szeretetük bearanyozza a mindennapjaimat, amit azzal is fogok a jövőben viszonozni, hogy folytatom kutatómunkámat, valamint még több hatékony termékkel szeretnék segíteni a hozzám forduló embereken.

Gyógynövényes natúrkozmetikumaimat otthon bárki kényelmesen, biztonságosan és egyszerűen használhatja.