lipoprotectosol

Lipoprotectosol Liposzómás K2 D3 vitamin

11,990.00 Ft

Kategória: Product ID: 1089

Termékleírás

A LIPOPROTECTOSOL egy olyan speciális étrendkiegészítő készítmény, ami kiemelkedő biohasznosulással rendelkező D3, K2-vitamint és magnéziumot tartalmaz.
Mire jó a LIPOPROTECTOSOL? Kinek ajánljuk?

A LIPOPROTECTOSOL mind összetétele, mind pedig liposzómás formulációja miatt rendkívül alkalmas étrendkiegészítő, az egyre terjedő D és K vitaminhiány csökkentésére és annak kedvezőtlen életminőségre gyakorolt hatásainak megelőzésében.
A természetes és hagyományosan formulázott D és K vitaminok felszívódása hiányos (csupán 60-80% közötti). A LIPOPROTECTOSOL-ban a liposzomás gyártástechnológiának hála, ez a felszívódási arány 90% vagy magasabb. Ezáltal naponta egy kényelmesen elfogyasztható (5 ml = 1 teáskanál naponta egyszer) adagban a biológiai szükséglet jelentős hányada pótolható.
Kinek ajánlott:
D-vitaminhiányos étrend és életmód esetén D vitamin pótlására. Különösen serdülők és időskorúak részére.
Csontosodási zavarok megelőzésére, időskori csontritkulás megelőzésére, ill. lassítására.
Krónikus betegek étrendjének kiegészítésére
Rosszindulatú megbetegedésben szenvedők étrendjének kiegészítésére a kezelés előkészítésére, illetve felépülési szakaszban.
Ezek a vitaminok szerepet játszanak az egészséges csont és fogak felépítésében. Hiányában nő időskori csontritkulás kockázata.
Életfontosságúak az izmok egészséges működéséhez.
Életfontosságúak az idegrendszer működéséhez.
A D vitamin segít felfegyverezni saját immunsejteket
K vitaminhiányos egyénekben gyakoribb és súlyosabb az érelmeszesedés, különösen a koszorúerekben. K vitamin pótlásával ez a folyamat visszafordíthatónak bizonyult, számtalan klinikai vizsgálat eredménye szerint.
Magnézium tartalmánál fogva jótékony hatással van a szívműködésre
A LIPOPROTECTOSOL nem pótolja az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozást és egészséges életmódot.

Figyelmeztetések: Készítményeink szójalecitint tartalmaznak, ezért szója allergia esetén kerülendőek, vagy különleges óvatossággal próbálhatóak ki. A K2 vitamin kölcsönhatásba lép egyes szájon át szedett antikoaguláns (vérhígító) gyógyszerekkel. Ilyen kezelés alatt, a készítmény csak a kezelőorvos tudtával és annak javaslata alapján fogyasztható.

Kiszerelés: 300 ml liposzómás D3 és K2 vitamin + Magnézium tartalommal (meggy ízű)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Lipoprotectosol Liposzómás K2 D3 vitamin” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.