lipoq10

LipoQsol vízoldékony liposzómás Q10 csepp

11,500.00 Ft

A LipoQsol vízoldékony formája a Q10 koenzimnek. Szinte 100%-os felszívódást biztosít a vízben oldékony forma, így még jobban biztosítja a bevitt Q10 mennyiség tökéletes hasznosulását. A Q10 egy olyan enzim, ami alapvető a sejt energiatermelésének folyamatában. Elhelyezkedése főleg a sejt energiatermelő gyárában, az un. “mitokondriumban” helyezkedik el. A Q10 nem egy testidegen anyag, hiszen szervezetünk is termeli, de nem mindig megfelelő mennyiségben! A Q10 csökkenése esetén energiahiány lép fel, és ha az energia egy bizonyos szintet nem ér el, a sejt meghal. A 30 ml-es üveg 180 adagot tartalmaz, ami összesen 2700 mg vízoldékony coenzyme Q10-t jelent.

Kategóriák: , Product ID: 749

Termékleírás

Az emberi szervezet 20-25 éves korig képes előállítani a megfelelő mennyiségű Q10 molekulát. A kor előrehaladtával a Q10 mennyisége csökken a szervezetünkben és a 40. életév környékén teljesen a nullára redukálódik.

A koenzim Q10-nek kulcsfontosságú szerepe van a szervezet működésében: a mozgásban, gondolkodásban és abban is, hogy a belső élettani folyamatok megfelelő minőségben, és ütemben működjenek. Amennyiben nincs jelen ez a molekula a mitokondriumok belső membránján, úgy nem termelődik elegendő mennyiségű energia a szervezetünkben. Ez először sejtszinten, majd szöveti, szervi és szervezeti szinten energetikai zavarhoz vezet. Krónikus Q10 hiány esetén a szervezet teljes energiaháztartása felborul, amivel együtt jár az, hogy nem képes ellátni alapfeladatait sem.

A Koenzim Q10 a sejtjeink energiaellátásához nélkülözhetetlen vitaminszerű anyag, amely hozzájárul a szív egészséges működésének fenntartásához, a vérnyomás normalizálódásához, szellemi és fizikai aktivitás és teljesítőképesség megőrzéséhez, az immunrendszer erősítéséhez. A tudomány mai állása szerint kifejezetten összefügg szervezetünk Q10 hiánya a szív- és érrendszeri betegségek, daganatos betegségek, degeneratív, idegrendszeri betegségek, idős kori elbutulás kialakulásával.

A LipoQsol vízoldékony liposzomális Q10 koenzim csepp elősegítheti a lecsökkent Q10 szint helyreállítását és az energiahiányos állapot megszüntetését. Szinte 100%-os felszívódást biztosít a vízben oldékony forma, így még jobban támogatja a bevitt Q10 mennyiség tökéletes hasznosulását.

LipoQsol liposzomális, vízoldékony folyékony Q10

A Coenzyme Q10-nek két változatát különböztetjük meg: zsíroldékony és vízoldékony formát. A zsíroldékony forma nehezebben szívódik fel, ezáltal kevésbé hasznosul és sokkal nagyobb mennyiséggel érhető el hatás. A vízoldékony forma ezzel szemben szinte 100%-ban felszívódik ami által hasznosulása is magasabb és lényegesen kevesebb mennyiséggel érhető el a kívánt hatás. A LipoQsol 100%-ban oldódik és hasznosulása 300%-al jobb, mint a zsíroldékony formáé, így több hatóanyag kerül a szervezetbe, mint a kapszulák esetében.

A LipoQsol vízoldékony Coenzyme Q10 csepp természetes növényi alapanyagból készül. Olyan vízben oldódó liposzomális Q10 molekulát tartalmaz, amely 100%-ban képes felszívódni az emésztő traktusból: ugyanis ez a nano méretű vízoldékony Q10 molekula egy liposzomába, apró zsírgolyócskába van bezárva. A felszívódás során a liposzomák hozzátapadnak a membránhoz és diffúzió után a teljes Q10 mennyiség bekerül a sejt belsejében lévő mitokondriumba.

Kinek ajánlott a LipoQsol szedése?

Tulajdonképpen 20-25 éves kortól kezdve mindenkinek. Minél korábban kezdjük el a pótlást annál hamarabb rendeződik energiaháztartásunk és a folyamatos szedéssel elérhető, hogy a Q10 hiány következtében fellépő problémák később jelentkeznek. Ajánljuk betegség, lábadozás, fokozott fizikai és szellemi munka esetén, stresszes életmód esetén.

LipoQsol adagolás

A LipoQsol-t a flakon cseppentőjével közvetlenül a nyelv alá kell cseppenteni, majd 30 – 60 másodpercig ott tartani. Fogyasztása legalább egy órával étkezés előtt javasolt!

A LipoQsol alkalmazási módja és adagolása nem helyettesíti a hagyományos orvosi kezelést és gyógyszeres terápiát, azok kiegészítésére ajánlott!

A Q10 kiegészítő terápiát két részre kell osztani. Első időszakban feltöltjük szervezetünk Q10 szintjét a 2.5-3.5 µg/ml normál értékre. Ez mindig egy magasabb dózissal érhető el. Ezután, mivel szervezetünk továbbra sem termeli a Q10-et szinten kell tartanunk ezt az értéket egy csökkentett dózissal.

Adagolása cseppenként történik az üvegben található cseppentő pipetta segítségével.

6 csepp 15 mg vízoldékony Coenzyme Q10-nek felel meg (ez a mennyiség 50 mg hagyományos, zsíroldékony Coenzyme Q10-el egyenértékű). A 30 ml-es üveg 180 adagot tartalmaz, ami összesen 2700 mg vízoldékony coenzyme Q10-t jelent.

Cseppentse bele a kívánt mennyiséget 2 dl vízbe, gyümölcslébe, teába és kortyolva igya meg.

Tipp a maximális felszívódásért: Nyelv alá cseppentve a hatóanyag közvetlenül a véráramba kerül, meggyorsítva a felszívódást. Cseppenthetjük kanálba is az adagot, majd kis ideig nyelv alatt tartjuk, mielőtt lenyelnénk.

További tudnivalók

A béta-blokkolót tartalmazó vérnyomáscsökkentő gyógyszer szedése esetén nagyobb fokú lehet a Q10 hiánya, ezért pótlása ajánlott!

Mivel a LipoQsol vízoldékony nem lehet túladagolni. Negatív kölcsönhatást nem tapasztaltak a szakemberek, viszont azt tapasztalták, hogy sok esetben más készítmények pozitív hatásait felerősítette.

A dobozban található speciális adagolóval kimérve 6 csepp LipoQsol 15 mg liposzómális vízoldékony coenzyme Q10-nek felel meg. A 30 ml-es üveg 180 adagot tartalmaz, ami összesen 2700 mg vízoldékony coenzyme Q10-t jelent.

Cseppenthető nyelv alá, üdítőbe, teába vagy vízbe.

Glutén mentes, íztelen, szagtalan termék.

OÉTI eng. szám: 8110/2010.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„LipoQsol vízoldékony liposzómás Q10 csepp” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.