Akció!
mecelium-112

MECELIUM KAPSZULA

14,990.00 Ft 11,990.00 Ft

A MeCelium kapszula 4 féle gyógygomba: pecsétviaszgomba, siitake, bokrosgomba, mandulaillatú csiperke erre a célra termesztett gombafonalaiból készül.
Mi is az AHCC (Active Hexose Correlated Compound)?
Speciális, hosszadalmas tenyésztési folyamatot követően a kinyert gomba fonálzatainak különleges, ellenőrzött folyamatok során előállított kivonata.

Kategória: Product ID: 1065

Termékleírás

Tartalmaz olyan anyagokat is, melyeket a gombákból csak ennek a speciális eljárásnak köszönhetően nyerhetünk ki. Japán világszabadalom!

Az AHCC, amely ennek a kivonatnak a hivatalos neve, jelenleg a világ legnépszerűbb immunrendszer támogató szere, melynek hatékonyságát számos klinikai kutatás is igazolta.
A gombák jelentős mennyiségű béta-glükánt tartalmaznak. A béta-glükán egy kevésbé ismert táplálékkiegészítő. A baktériumok, gombák, élesztőgomba, algák és egyes növények sejtfalában megtalálható szénhidrát típusú vegyület. Használata gyógyászati célra is kezd elterjedni, ugyanis erősíti az immunrendszer működését, de hasznos lehet magas koleszterinszint, cukorbetegség, fertőzések és daganatos betegségek esetében is.
Az AHCC előállítása során alkalmazott sajátos kivonatolási eljárásnak köszönhetően kinyerhető az alfa-glükán nevű hatóanyag is, melyet más termékekben nem találhatunk meg.
Az AHCC kimagasló gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően még idejében visszafordítható lehet több olyan kóros elváltozás, mely később jelentős egészségügyi kihívást eredményezhetne.
A MeCelium a jelenleg forgalomban lévő legmagasabb AHCC hatóanyag tartalommal (400.9 mg) rendelkező termék!
A MeCelium nem gyógyszer, fontos tudnunk azonban, hogy erős és ellenálló immunrendszerrel nagyon sokféle tünetet, megbetegedést eleve elkerülhetünk, illetve -amennyiben jelenleg már van valamilyen tünetünk-, jelentősen felgyorsíthatjuk gyógyulásunkat.
Ha Ön egészséges, segítheti abban, hogy ezt magas fokon meg is tudja őrizni. Energiával töltheti fel, ellenállóbbá teheti a betegségekkel, fertőzésekkel szemben.

Amennyiben valamilyen tünete vagy betegsége van és beilleszti étrendjébe a MeCelium-ot, nagymértékben támogathatja szervezetét a gyógyulásban, tünetei enyhülésében, egészsége mielőbbi visszaszerzésében.
Kedvező élettani hatásai:
• Immunmodulátorként (immunerősítő, serkentő) működik
• Kiemelkedő hatásfokkal regenerálja a májat
• Szív-és érrendszeri betegségek esetén helyreállítja a kóros folyamatokat
• A stressz káros hatásait enyhíti
• Erős gyulladáscsökkentő hatású
• Hepatitisz kezelésének kiegészítéseként alkalmazható
• AIDS-terápiába is sikerrel beilleszthető
• Rákterápiában a megfelelő immunválasz elősegítésére fogyaszthatjuk
• Kemoterápia mellékhatásait enyhíti
• Fertőzéses megbetegedések kivédésére, kezelésének részeként

Az AHCC, mint hatóanyag, segít egészségünk megőrzésében, helyreállításában. Jelenlegi (sokszor helytelen) életmódunkból, táplálkozási szokásainkból és a civilizációs környezeti hatásokból származó egészségügyi problémáink nagy része a sérült, legyengült, megterhelt immunrendszer nem kielégítő működéséből fakad.
A fenti, szervezetre gyakorolt hatásoknak köszönhetően az AHCC hatóanyagot a világ egyre több országában alkalmazzák a rákterápiában, a daganatterápia étrend részekét is. A folyamatosan zajló kutatások biztatóak, sok esetben rendkívül eredményes gyógyulásról számolnak be.
A kiemelkedően magas AHCC tartalommal rendelkező MeCelium kapszula étrendbe illesztésével jelentősen javíthat életminőségén!

30db kapszula

Javasolt adagolás: napi 1-2 szem (súlyosabb betegségeknél, gyorsabb eredmény eléréséért ajánlott 2 szem)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„MECELIUM KAPSZULA” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.